Lingam Massage

...is een bijzondere vorm van aanraking van de intieme delen van de man.

Anders dan bij masturbatie of het wederzijdse liefdesspel komen hier vele vormen van aanraking voor. Het doel is niet, heel snel een orgasme te bereiken, omdat dit de steiging van de sexuele energie tekort zou doen. De opbouw van spanning ontstaat voor een deel door een wisselend tempo: langzame bewegingen wisselen snelle af en laten door middel van verrassingsmomenten zowel de sensatie ervaring als de spanning stijgen. Bovendien wisselen zich glijdende, drukkende, schroevende, ruwere en tedere bewegingen af. In deze massage worden de testikels, de penis en naar wens de prostaat meegenomen. Strelende bewegingen over het hele lichaam zorgen ervoor, dat de opgebouwde energie zich door het hele lichaam verdeeld, wat zich vaak door middel van ontspanning en een diepe adem laat zien.

Naar wens kan met de tijd hierbij ook een verdiepte ademtechniek geleerd worden, die het genot nog meer doet steigen en de spanning in het lichaam opbouwt. Onder het helingsaspect kan deze masage samen met andere therapeutische behandelingen heel succesvol zijn bij problemen met voortijde ejaculatie of erectiestoornissen. Het is ook geschikt voor mannen met prostaatproblemen.

Deze niets eisende massage, die langzaam het genot opbouwt, kan volledig nieuwe sensaties en ervaringen in het mannelijke lichaam naar voren roepen. Aan het einde komt veelal het hoogtepunt, wat echter niet hoeft omdat de energie heel anders is. Soms is de meegemaakte tederheid belangrijker als het bereikte orgasme.

Niet het bereiken van een hoogtepunt is hier het doel, maar de weg daarheen. Bij een 5-gangen menu gaat het niet alleen maar om het dessert...

 

 

Anlea
Tel. +49 (0)178-5477790
Industriestrasse 2a
47918 Tönisvorst (Karte)
Montag - Freitag:
9:00 - 22:00 Uhr
Samstag - Sonntag:
10:00 - 22:00 Uhr

 
Real Time Web Analytics