Wetenswaardigheden

Uw grenzen worden door ons ten alle tijden gerespecteerd. Uw beslist tot waar de massage en de aanraking gaat en kunt altijd een verandering aangeven. U bent er verantwoordelijk voor te zeggen, wanneer iets u niet bevalt. Wij werken voorzichtig en met gevoel, maar gedachtenlezen hoort niet tot onze vaardigheden. Geluiden van welzijn en zuchten zijn toegestaan en vergemakkelijken het masseren voor ons omdat u daarmee aangeeft, dat de aanraking voor u goed voelt.

Bij veel mensen ontstaat tijdens de massage de wens zichzelf aan te raken. Dat is verstandig en niet ongewoon en kan, zolang het voorzichtig gaat, heel mooi zijn. Duidelijk te onderscheiden is hier tussen een werkelijk voorzichtige aanraking en „grijpen“. Of een aanraking mogelijk is, kan individueel met de masseuse of masseur vooraf afgesproken worden. Een telefonische toezegging is niet mogelijk. Een recht hierop bestaat überhaupt niet. De grenzen van de masseuse en masseurs worden altijd behouden en worden ook duidelijk overgesproken. Mocht het hier tot een overschrijding van de grenzen komen, behouden wij ons het recht de massage af te breken.
 

Een paar woorden over de ademhaling

We hebben allemaal de neiging om tijdens alledag vaak onbewust de lucht in te ademen, in stressvolle situaties vlak te ademen en ongenoeg zuurstof binnen te krijgen. Ook hebben we over het algemeen veel te weinig gelegenheiden waarin we goed diep ademen – op een puur fysieke manier maar ook met de zintuigen.

Het gevolg is een vlak adempatroon zonder een pure borst – of buikademing, een verminderd waarnemen van het gevoel en ook spanningen en blokkeringen die in het lichaam merkbaar zijn.

Voor mij is het beeld van gevoelsknopen een zeer belangrijke: gevoelens accumuleren, blijven dan verborgen en breken dan – zonder enige controle – door als de passende oplossende prikkel voorbij komt. Als gevolg hiervan breekt er iets in het lichaam.  

Een Tantra massage is een uitnodiging om weer diep te ademen. Tegelijkertijd ontstaat door een dieper en langer ademritme een sterker gevoel van opgebouwde sexuele energie.

Daardoor wordt het met de tijd mogelijk, een zeer hoog niveau van opwinding voor een langere tijd aan te houden zonder door een orgasme te worden gestoord.

Bovendien zorgt een diepe adem in combinatie met de strelende aanrakingen voor een directe en daardoor waarneembare afbouw van stress, welke daarna een positieve uitwerking heeft op het lichaam en de psyche. Gevoelens en sensaties gaan weer stromen, en het welzijn vergroot. Echter, om een jarenlang aangeleerde ademgewoonte te veranderen is er meer nodig dan een Tantra sessie.

Wij moedigen u door middel van onze eigen adem aan diep door te ademen. Wij zullen u echter niet verbaal corrigeren om het einde van de massage niet te storen. Is bij uw massage de focus een keer geheel bewust naar de adem gegaan, geeft u dat dan alstublieft aan in het voorgesprek. Juist bij herhaalde massages is dit heel goed mogelijk.

Verschillende soorten vocalisaties, van rustige kreuntjes tot luidere vormen, zijn gewenst en welkom en zijn bovendien een goede wegwijzer voor degenen die u aanraken. Elke adem of zucht, hoe klein dan ook, getuigt van uw welzijn en laat ons nog meer op uw behoeftes reageren – vertrouw ons maar!
 

Wat ook kan gebeuren

Het is mogelijk, dat er door de massage andere gevoelens dan lust en ontspanning ontstaan. Soms komt het tot rouw – of geluksgevoelens die de tranen laten lopen. Dat is normaal, en niet beangstigend en hoeft ook niet uitgelegd te worden.

Simpelweg te kunnen zijn, met alle gevoelens die daarbij horen, is een gewenst effect van de massage. Zich daarna vrijer en levendiger te voelen en weer meer te voelen is een aangename bijkomstigheid. 

 

Anlea
Tel. +49 (0)178-5477790
Industriestrasse 2a
47918 Tönisvorst (Karte)
Montag - Freitag:
9:00 - 22:00 Uhr
Samstag - Sonntag:
10:00 - 22:00 Uhr

 
Real Time Web Analytics